English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
miotip.comtraductor con banderas para el blog

ANUNCI

JA TENIU ACÍ ELS ENLLAÇOS PER A TREBALLAR L'ESCRIPTURA!!!. RECORDEU REPASSAR LES PESTANYES DE LES LLENGÜES I LES ÀREES I PERÍMETRES DE MATEMÀTIQUES!!!.

lunes, 8 de octubre de 2018

RECORDEM CONCEPTE CIVILITZACIONS FLUVIALS

RECORDEM EL CONCEPTE DE CIVILITZACIONS FLUVIALS I QUINES SÓN LES MÉS IMPORTANTS. 

Es denominen genèricament com a Civilitzacions Fluvials, a aquelles que durant el Neolític es van ser assentant al costat de grans rius i desenvolupant una cultura pròpia i en les quals apareixeria, entre molts altres assoliments, l'escriptura.

Les principals Civilitzacions Fluvials de l'antiguitat van ser l'Egípcia, les mesopotàmiques, la Hindú i la Xina. En aquesta pàgina només es tractaran les cultures mesopotàmica i egípcia per la seua influència directa sobre la nostra cultura.

Les civilitzacions mesopotàmiques es van desenvolupar en la regió de Mesopotàmia, situada en l'Àsia Menor, 
al sud de la Península de Anatolia, entre els rius Tigris i Eufrates. L'egípcia es desarró en la vall del ric Nil en el nord-est d'Àfrica.

La proximitat geogràfica d'ambdues civilitzacions ha donat lloc a la denominació de la zona que ambdues ocupen com a "Creixent Fèrtil", donada la forma de lluna creixent que ofereix la zona d'assentament d'ambdues civilitzacions, tal com es pot observar en la il·lustració i la fertilitat de les seues terres.

El Creciente Fértil    Civilizaciones Fluviales

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.